Lars Ole Allum

Lars Ole Allum

Partner og styreleder

Mobil: 472 93 575
E-post: lars@mytos.no

Lars har lang og solid erfaring innen telecom og var bl.a. arkitekten bak produkter som Kontantkort og Trådløs bedrift. Internasjonalt har han videreutviklet forretningsmodellen for salg av innhold via mobil, en modell som etter hvert er blitt en global milliardindustri.

Per Gunnar Gulliksen

Per Gunnar Gulliksen

Partner og Produktansvarlig

Mobil: 975 45 173
E-post: pgg@mytos.no

Per Gunnar er produktansvarlig i Mytos, og kjenner IT- og telecombransjen svært godt etter mer enn 25 års erfaring fra salg og forretningsutvikling. Per Gunnar er også programvarespesialisten vår, og får Mytos til å trylle for kundene våre.

Atle Aarak

Atle Aarak

Partner og analysesjef

Mobil: 996 99 800
E-post: atle@mytos.no

Atle er er en av Norges mest erfarne analytikere innen mobiltelefoni. Han har jobbet med området siden 1994, og har dyp innsikt i bransjen, priser, betingelser og bruksmønstre. Det er få i Norge som kan gi et firma en mer optimalisert mobilavtale enn Atle.

Bent Erik Skaug

Bent Erik Skaug

CTO

Mobil: 906 85 180
E-post: bent@mytos.no

Bent startet sitt første selskap den dagen han var ferdig på NTH. En seriegründer i det norske IT-miljøet med kunnskap som strekker seg fra software arkitektur til salg. I Mytos er han ansvarlig for teknologien. Sivilingeniør innen IT fra NTH og har en MBA fra INSEAD i Frankrike.

Sten-Åge Olsen

Sten-Åge Olsen

Salgssjef

Mobil: 900 91 865
E-post: sten-age@mytos.no

Sten-Åge har over 25 års erfaring fra teknologi og salgsarbeid i IT-bransjen, og har jobbet med salg og produktledelse i Telenor i 10 år. Sten-Åge er levende opptatt av våre kunder, og har opparbeidet seg mye kompetanse rundt mobiltelefoni og skatteregler.

Lindis Foss Vinje

Lindis Foss Vinje

Selger

Mobil: 918 83 190
E-post: lindis@mytos.no

Lindis jobber med mellomstore og store kunder via forhandlerapparatet vårt, og er kjent for sin dyptgående kompetanse og ypperlige service for våre kunder. Hun har god erfaring som KAM, blant annet fra Telenor.

Robin Gyve

Robin Gyve

Selger

Mobil: 930 39 123
E-post: robin@mytos.no

Robin jobber som selger hos Mytos. Han har lang erfaring som selger og salgsleder i IT-bransjen, og er opptatt av at kundene skal få den løsningen som er best for nettopp dem. Han er alltid blid og løsningsorientert.

Hanne Kluw

Hanne Kluw

Avdelingsleder Kundeleveranse

Mobil: 932 11 625
E-post: hanne@mytos.no

Hanne har lang erfaring som prosjekt- og kundeansvarlig. Hun er en god relasjonsbygger, og jobber metodisk og strukturert for at kundene våre skal få profesjonelle og strømlinjeformede leveranser.

Christine Charlotte Berglie Askeland

Christine Charlotte Berglie Askeland

Leveransekoordinator

Mobil: 900 85 755
E-post: christine@mytos.no

Christine har god erfaring med logistikk, og relevant utdanning fra Universitetet i Oslo og BI. I Mytos jobber hun med leveranser, sammen med Atle og Hanne. Christine er blid og omgjengelig og bidrar til raske og profesjonelle leveranser.

Marius Fjeldet

Marius Fjeldet

Systemutvikler

Mobil: 913 39 459
E-post: marius@mytos.no

Marius jobber med programmering, men hjelper oss også med andre IT-relaterte utfordringer i hverdagen. Han har alltid vært glad i å finne kreative løsninger og har utviklet blant annet nettløsninger og apper hos Mytos.

Børge Tennevoll

Børge Tennevoll

Leveransekoordinator

Mobil: 909 49 011
E-post: borge@mytos.no

Børge har 7 års erfaring fra bank og 25 års erfaring innen administrasjon og ledelse. Han har jobbet med produktutvikling og sortimentsutvikling både mot kunder og leverandører. I Mytos jobber han med leveranser.

Anne Rålien

Anne Rålien

Leveransekoordinator

Mobil: 404 54 404
E-post: anne@mytos.no

Anne har 10 års erfaring fra IT-bransjen og en Bachelor i visuell kommunikasjon. Tidligere jobbet hun hos Hewlett-Packard Norge med administrasjon og koordinering av ulike markedsprosjekter i inn- og utland, med mye partner- og leverandørkontakt.

Trine Romskoug

Trine Romskoug

Markedssjef

Mobil: 926 66 618
E-post: trine@markedssjefene.no

Trine er ansvarlig for markedsføring og kommunikasjon i Mytos. Ta direkte kontakt med henne når det gjelder mediesalg, markedsrettet samarbeid eller presserelaterte saker. Trine er også webansvarlig.