Jølstad reduserte mobilkostnadene

Begravelsesbyråkjeden Jølstad er den største gravferdsvirksomheten i Norge, med tilsammen 15 byråer lokalisert på 32 forskjellige steder, inkludert avdelingskontorer. De har vært kunde av Mytos i fire år og har 90 brukere.

Full mobilkontroll
Jølstad tok i bruk Mytos for å få kontroll over bedriftens mobiltjenester. – Gjennom Mytos fikk vi muligheten til å ta full kontroll over mobilforbruket, og systemet forenklet vår hverdag betraktelig, forteller Odd Borgar Jølstad d.y., leder for kvalitet og produktutvikling i Jølstad.

Han forteller at Jølstad tidligere hadde store kostnader forbundet med bedriftens mobiltelefoni. – Med over 100 ansatte var både antall abonnementer og ikke minst jobben med å føre alt inn i systemene våre tidkrevende og uoversiktlig. Mobilkostnadene og tiden vi brukte på administrasjon bare økte, og vi trengte et verktøy for å få full kontroll, forteller han.

Tidsbesparende
Med Mytos har Jølstad nå fått komplett oversikt over alle abonnementer, i tillegg til at de hver måned får tilsendt en fil som lastes inn i lønnssystemet og sparer dem for mye arbeid. Systemet foretar også automatisk lønnstrekk av privat bruk. Dette har ført til at alle medarbeidere har fått bedre oversikt over sitt abonnement, og full kontroll over sine kostnader.

Godt samarbeid
Jølstad har vært kunde hos Mytos i fire år nå. – Både selve systemet og samarbeidet med Mytos har vært veldig godt. Det er trygt å vite at vi alltid får hjelp til det vi trenger når vi trenger det. De ansatte er lydhøre for våre innspill, og leverer når de lover. Vi anbefaler gjerne Mytos til andre, avslutter en fornøyd Jølstad.