Referanser

Referanser

Mytos hjelper mange ulike selskaper og organisasjoner med å holde oversikt over de totale mobilkostnadene. Tjenesten er enkelt å komme i gang med og brukervennlig for både arbeidsgiver og ansatte. Skulle du lure på noe, er vi raske med å hjelpe deg. Nedenfor kan du lese hva noen av våre kunder mener om vår tjeneste, og se hvilke bransjer vi jobber innen.

Vi benytter Mytos’ programvare for å skape bevissthet rundt mobilbruk og kostnader internt i organisasjonen. Samtidig forenkler programvaren rapporteringen av mobilkostnadene til skattemyndighetene, slik som skatteloven krever. Enkelt og brukervennlig program.

NHOEllef Stand, NHO Servicepartner

Vi har bare gode erfaringer med Mytos og deres tjenester. Med mobil kostnadskontroll er det enkelt å ha full oversikt, og siden tjenestene er nettbasert, er informasjonen tilgjengelig overalt – det gir stor fleksibilitet og brukervennlighet. Mytos yter kjempeservice hele veien.

DSVKnut Wefring, IT-konsulent i DSV

Med Mytos’ programvare er det enkelt å fordele mobilkostnader på ulike avdelinger og ikke minst enkeltpersoner. Løsningen har bidratt til å få mer fokus på kostnader knyttet til mobilbruk samtidig som den har gitt våre ansatte en fleksibilitet og mulighet til å betale for private tjenester med telefonen.

Wilhelmsen IT ServicesMarte Thorbjørnsen Reid, IT Manager, Wilhelmsen IT Services

Vi benytter programvaren til Mytos for å ha oversikt over mobilutgiftene i Jølstad. Programmet er enkelt å sette seg inn i, og vi får en brukervennlig og strukturert oversikt.

Jølstad BegravelsesbyråOdd Borgar Jølstad dy, Leder for kvalitet og produktutvikling i Jølstad.

Vi så at mobiltelefonen stadig mer overtok som et betalingsmiddel, og ønsket å legge til rette for at de ansatte kunne benytte denne muligheten med god samvittighet. I tillegg må skattereglene følges, og det har vært en utfordring uten Mytos. Vi er godt fornøyd med Mytos, og har ingen problemer med å anbefale løsningen til andre kommuner som lurer på hvordan de kan forenkle håndteringen av ansattes mobilkostnader.

Vennesla KommuneLiv Karin Leland, konsulent i Vennesla Kommune

Noen av våre kunder

 
X
X