Techstep ASA kjøper Mytos AS

Lars Ole Allum i Mytos

Techstep ASA kjøper Mytos AS. Mytos blir et heleid datterselskap av Techstep, og merkevaren Mytos og tjenestene videreføres som før.

– Med dette ønsker vi å styrke tjenesteporteføljen, og bli en enda mer komplett leverandør for våre kunder, sier partner og styreleder i Mytos, Lars Ole Allum.

Solid utvikling

Mytos AS har til nå vært eid av Mytos Systems AS, som nå vil bytte navn og konsentrere seg om nye forretningsområder. Selskapet har hatt en solid utvikling siden oppstarten i 2011, og leverer blant annet tjenesten Fakturakontroll via Telenor. I 2016 omsette Mytos AS for 21,5 MNOK, og kundeporteføljen omfatter store bedrifter og offentlige organisasjoner.

– Styret, med Anders Brandt i spissen, har jobbet aktivt med å videreutvikle selskapet over tid, og vi mener nå at tiden er moden for at vi inngår i et større konsern med bredere tjenestespekter for våre kunder, forteller Allum. Han påpeker at alle i ledelsen og de ansatte har stor tro på videre positiv utvikling i selskapet, og gleder seg til å bli en del av et større konsern. I styret er også kjente profiler som Hans Anders Borgen og Bent Erik Skaug. Sammen med medgründerne Atle Aarak og Per Gunnar Gulliksen fortsetter Allum sitt arbeid i selskapet.

Komplett leverandør
– Med oppkjøpene av Mytos og Apro blir Techstep en komplett leverandør av den digitale arbeidsplassen. Videre tar vi et nytt vesentlig steg i retning av å etablere Techstep som en ledende nordisk leverandør av den digitale arbeidsplassen og mobilitet for ansatte. Vi vil fortsette vår strategi for videre vekst, sier CEO i Techstep Gaute Engbakk.

– Kjøpet av Mytos gir oss en markedsledende software og skybasert løsning for virksomheters kontroll på kostnadene ved mobilbruk, fortsetter han.

Business as usual

I det nye konsernet forventer Mytos et godt og tett samarbeid med andre selskaper med kompletterende tjenestetilbud, samt en styrket posisjon i markedet.

–Dette skal komme kundene våre til gode, sier Allum. Han mener kunder og samarbeidspartnere ikke vil merke noe til oppkjøpet. Både ledelse, ansatte og tjenestene videreføres som i dag.


Se børsmelding og selskapspresentasjon fra Techstep her: http://www.newsweb.no/newsweb/search.do?messageId=419059

For mer informasjon, kontakt: 

Lars Ole Allum | Partner og styreleder | Mytos AS | Mobil: 472 93 575 | E-post: lars@mytos.no

Gaute Engbakk | CEO | Techstep ASA | Mobil: 916 33 281 | E-post: gaute.engbakk@techstep.no