Techstep lanserer Mytos i Sverige

Techstep ASA lanserer nå tjenestene til Mytos AS i det svenske markedet. Målet er å forsterke sin posisjon innen Mobile as a Service (MaaS), og tilby nordiske kunder en enklere og mer mobil arbeidsdag.

Mytos har befestet sitt grep i det norske Telecom Expense Management (TEM) markedet med over 150.000 brukere i offentlig og privat sektor. Nå lanserer morselskapet Techstep ASA løsningen i det svenske markedet, og forsterker med dette sin tjenesteportefølje i nabolandet.

Nordisk etterspørsel

Satsningen kommer som et resultat av stor etterspørsel i det svenske markedet og fra nordiske kunder.

–Både Mytos og Techstep har kunder i Norge som etterspør muligheten for å innføre våre tjenester hos sine svenske avdelinger. Til nå har det vært vanskelig grunnet særegne skatteregler i Sverige, samt at rutinene og systemene ikke har vært klargjort for datafangsten, sier daglig leder Lars Ole Allum i Mytos. Han bekrefter at de nå er klare for å møte etterspørselen.

Dobbelt så stort marked

I Sverige finnes det pr. i dag ikke en tilsvarende løsning som Mytos, forteller Gaute Engbakk, CEO i Techstep. – Nå har vi etablert en salgskanal og tilrettelagt systemer og rutiner og er klare for å satse i det svenske markedet som er dobbelt så stort som det norske, sier Engbakk.

Hovedmålgruppen i Sverige er selskaper med over 100 ansatte, og for å få fart raskt, vil vi i første omgang selge til eksisterende norske kunder som er lokalisert i Sverige og selskaper som allerede er kunde av BKE.

Svensk ekspertise

Allum legger ikke skjul på at det er utfordrende å sette seg inn i regler og forbrukeratferd i et nytt marked. – At Techstep med sin lokalkjennskap skal stå for lansering og salg er avgjørende for å lykkes i Sverige, mener han.

Techstep har knyttet til seg en dreven ressurs innen IT og telecom, Mikael Falk, som skal lede den svenske satsningen fra selskapets kontor i Stockholm.

– Vi gleder oss stort til å komme skikkelig i gang, og er spesielt glade for at vi endelig kan tilby kundene våre en løsning som fungerer på tvers av landegrenser, tilfører Engbakk og røper at han ikke er fremmed for utvidelser til flere land i framtiden.

Kontaktpersoner:

Lars Ole Allum // Daglig leder Mytos AS // Mobil: +47 472 93 575 // E-post: lars@mytos.no

Gaute Engbakk // CEO Techstep ASA // Mobil +47 916 33 281 //  Epost: gaute.engbakk@techstep.no