7 grafer du bør bruke i hverdagen

Mobil kostnadskontroll med Mytos

I en travel hverdag er det ikke alltid lett å prioritere analyse, selv om man vet at det er viktig. Her er de 7 viktigste grafene i Mytos som raskt gir deg oversikt og kostnadskontroll – kun med få tastetrykk.

Dette er rapporter som i all hovedsak går inn under kategorien kostnadskontroll og kostnadsbevissthet for både administrator, avdelingsledere og for brukere. Bruk 5 minutter i måneden og du vil raskt se hvor det er penger å spare!

#1 : Hvilke totale mobilkostnader har selskapet?

På denne grafen får du enkelt oversikt over hele bedriftens totale kostnader på mobiltelefoni. Sjekk om det stemmer overens med budsjett på både måneds- og årsbasis.

 

#2 : Hvilke mobilkostnader har de ulike avdelingene og prosjektene?

Her ser du kostnadene fordelt på avdelings- og prosjektnivå, og avdelingsleder kan enkelt få oversikt over kostnadene på alle som jobber i avdelingen eller på prosjektet.

#3 : Hva bruker de ansatte mobilen til?

Her kan avdelingsleder gå inn for å se hvilke variable kostnader som er drivere for avdelingen. Hvor mye data, tale, innholdstjenester og mms/sms brukes?

#4 : Hvilke mobilpakker har de ulike avdelingene?

Grafen gir selskapet en god oversikt over hvilke produkter de ulike avdelingene betaler for. Her kan du raskt se om det er noen pakker som ikke stemmer overens med selskapets mobilbrukpolicy.

#5: Hvor mye data bruker de ansatte?

Denne oversikten viser hvor mye data de ansatte eller de ulike avdelingene i selskapet bruker. Her ser du også hvilke datapakker de ansatte har.

#6: Hvordan få rask oversikt over kostnadsutviklingen?

Her ser du kostnadsutviklingen for mobilbruk over tid. Grafene øverst viser enhetskostnadene på bruk av data og tale/sms i selskapet, mens grafene nederst viser hvor mange sms’er, ringeminutter og MB data som selskapet samlet benytter.

# 7 : Hvor mye koster mobilbruken på en ansatt i gjennomsnitt?

Figurene viser gjennomsnittlig kost pr. bruker pr. måned, splittet opp i faste og variable kostnader.

 

Med disse enkle grafene får du full oversikt og kan sjekke om det er i henhold til budsjetter og mobilbrukpolicyen dere har i selskapet.

Har du spørsmål til våre tjenester, kontakt med vår supportavdeling, telefon 40001619 eller support@mytos.no.